• Spelling op het plein
  • It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!
  • Spelen in de zandbak
  • Plusklas
Robot
  • Groep 7, 8 dag naar Den Haag 
Madurodam en Tweede kamer

Spelling op het plein

It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!

Spelen in de zandbak

Plusklas
Robot

Groep 7, 8 dag naar Den Haag
Madurodam en Tweede kamer

Nijsbledsje nr. 10

Nijsbledsje nr. 10

St.Nicolaasga,23 januari 2020

Beste kinderen en ouders / verzorgers,

Helaas is er nog steeds geen echt winterweer! Lekker spelen in de sneeuw en lekker schaatsen in de vrije natuur. Nog niet! We gaan wel weer schaatsen op Thialf. De kinderen van de Wuppies en de Animals gaan donderdag 6 februari schaatsen op Thialf. Groep 5 en 6 gaan 13 februari nogmaals schaatsen. Het vervoer en de training wordt in overleg met de ouders geregeld.

Donderdag 16 januari jl. is de onderwijs inspecteur op school geweest. Hij heeft de school bezocht in het kader van een landelijk thema onderzoek (“didactisch handelen”). In zijn verslag gaf hij aan dat hij een school heeft gezien welke duidelijk in ontwikkeling is. Team en directie kunnen de koers / visie prima verwoorden. Ook in de groepen zag de inspecteur ontwikkeling. En op school wordt er veel gesproken over onderwijs en ontwikkeling. De resultaten van de school zijn ook positief. We kijken met tevredenheid terug op dit bezoek! Het volgende reguliere bezoek is over vier jaar.

Donderdag 30 januari is er een extra informatieavond voor de ouders van onze kleuters (groep 1 en 2) en de ouders van onze SKIK peuters. Tijdens deze informatieavond gaan we vertellen over onze schoolontwikkeling, de huisvesting en de invulling van de leerkrachten. De avond start om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) en duurt ongeveer 1 uur. 

Let op! De rapportgesprekken zijn dinsdag 11 en donderdag 13 februari a.s. Binnenkort krijgen jullie een uitnodiging. Een eventuele voorkeursdag kunnen jullie doorgeven aan de leerkracht. De rapportgesprekken van de groepen 1, 2 en 3 zijn dinsdag 11 en woensdag 12 februari in verband met een studiereis van deze leerkrachten naar Hamburg.

Deze studiereis heeft ook consequenties voor het feest van Carnaval (vrijdag 14 februari).. Dit feest gaat wel door op deze dag voor de kinderen van groep 4 tot en met 8. Voor de kinderen van groep 1, 2 en 3 wordt dit verschoven naar de feestdag van de verjaardag van de juffen. De kinderen mogen deze feestdag verkleed op school komen.

Het volgende ‘nijsbledsje’ zal donderdag 6 februari a.s. verschijnen. Mochten jullie meer informatie over iets willen hebben, dan kunnen jullie altijd even een juf of meester vragen.

Met vriendelijke groet,
team en directie
kath.basisschool ‘It Klimmerblêd’

Spreuk van de week:
20/01 t/m 24/01 : Ook al spreek je een andere taal, vrede willen we allemaal!
27/01 t/m 31/01 : Alleen zijn is niet fijn, ik wil je vriend wel zijn!
03/02 t/m 07/02 : Bedenk eerst goed voordat je iets doet!

<< terug naar overzicht
It Klimmerblêd     De Pit 2, 8521 PD Sint Nicolaasga     t 0513 - 431797     info@klimmerbled.nl