• Spelling op het plein
  • It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!
  • Spelen in de zandbak
  • Plusklas
Robot
  • Groep 7, 8 dag naar Den Haag 
Madurodam en Tweede kamer

Spelling op het plein

It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!

Spelen in de zandbak

Plusklas
Robot

Groep 7, 8 dag naar Den Haag
Madurodam en Tweede kamer

Nijsbledsje nr. 13

Nijsbledsje nr. 13

St.Nicolaasga, 12 maart 2020

Beste kinderen en ouders / verzorgers, Ook in Nederland zijn er steeds meer Corona patiënten. Om het niet onnodig verder ta laten groeien, blijven we de adviezen van de GGD (schoolarts) en ons bestuur (BMS) volgen. Natuurlijk volgen we ook de landelijke ontwikkelingen. Wij houden jullie op de hoogte. Voor vragen, opmerkingen, etc. kunnen jullie ook terecht bij meester Sjors.

Er is regelmatig een schoolmaatschappelijk werkster op school aanwezig. Zij houdt spreekuur voor de kinderen en/of de ouders/verzorgers. Onderstaand vinden jullie de dagen die ze ’s ochtends op school is. Voor meer informatie kunnen jullie altijd even contact opnemen met juf Ineke of meester Sjors.
Schoolmaatschappelijk werkster op school:
- 12 maart 2020
- 14 mei 2020
- 9 april 2020
- 18 juni 2020

Donderdag 19 maart en donderdag 26 maart is de assistent van de schoolarts weer op school voor de leerlingen (en ouders) van groep 7. De betrokken ouders/ verzorgers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Vrijdag 13 maart is onze actiedag voor pater Iede. De kinderen hebben al vele sponsoren gezocht en gaan vrijdagochtend actief aan de slag voor de kinderen in Ethiopië. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom bij deze activiteit van jullie kind(eren)! Volg Klasbord voor meer informatie (o.a. aanvangstijden van de groepen. Vrijdagavond 13 maart is het dan eindelijk zover. De kinderen van groep 7 en 8 hebben dan hun schoolfeest in het speellokaal. De voorbereidingscommissie bestaande uit 6 kinderen uit groep 7 en 8 hebben alles goed geregeld. Het belooft een mooie, gezellige avond te worden. Het feest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Donderdag 19 maart is de jaarlijkse Himmeldei. Een schoon milieu begint bij jezelf. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 gaan vanaf 12.30 uur in de buurt van de school aan de slag om de rotzooi op te ruimen. Natuurlijk mogen de ouders / verzorgers ook helpen bij het opruimen. Deze actie wordt ondersteund door Groen Doen en de gemeente De Fryske Marren. Graag gepaste kleding / schoeisel aan.

En dan is er nog een feestdag voor de kinderen van de groepen 3, 4, 5 en 6. Vrijdag 20 maart vieren de juffen van deze groepen (Smurfen, Ducks, Boefjes en Griezels) hub verjaardag. Het belooft een feestelijke ochtend te worden. Weet je het nog!? De kinderen van groep 3 mogen verkleed op school komen omdat deze kinderen nog geen Carnaval hebben gehad. Als de kinderen van groep 4, 5 en 6 ook verkleed op school willen komen, mag dat natuurlijk ook. Samen maken we er een leuk feestje van !!

Alvast noteren : Vrijdag 27 maart is er voor de kinderen van de groepen 1 tot en met 4 een voorstelling van theatergroep de Frets in het Zalencentrum. Deze voorstelling is voor de kinderen van It Klimmerblêd en de Paedwizer en ook voor de peuters van SKIK (als die er graag bij willen zijn). In de volgende nieuwsbrief volgen de aanvangstijden van de 2 voorstellingen.

Het volgende ‘nijsbledsje’ zal donderdag 26 maart a.s. verschijnen. Mochten jullie meer informatie over iets willen hebben, dan kunnen jullie altijd even een juf of meester vragen.

Met vriendelijke groet,
team en directie
kath.basisschool ‘It Klimmerblêd’

Spreuk van de week:
09/03 t/m 13/03 : Pest kinderen niet met dingen die je ziet!
16/03 t/m 20/03 : Wees zuinig op onze aarde, want hij is van grote waarde!
23/03 t/m 27/03 : Blijf van andermans spullen af!

 

<< terug naar overzicht
It Klimmerblêd     De Pit 2, 8521 PD Sint Nicolaasga     t 0513 - 431797     info@klimmerbled.nl