• Spelling op het plein
  • It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!
  • Spelen in de zandbak
  • Plusklas
Robot
  • Groep 7, 8 dag naar Den Haag 
Madurodam en Tweede kamer

Spelling op het plein

It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!

Spelen in de zandbak

Plusklas
Robot

Groep 7, 8 dag naar Den Haag
Madurodam en Tweede kamer

Nijsbledsje nr.6

Nijsbledsje nr.6

Sint Nicolaasga, 14 november 2019 

Beste kinderen en ouders / verzorgers,

Vrijdag 15 november is de jaarlijkse fietscontrole voor de fietsen van de kinderen van groep 5,6,7 en 8. Samen met VVN en Tweewieler Nota uit St.Nicolaasga worden de fietsen gecontroleerd en wordt er ook naar de verlichting gekeken. Veilig op weg naar school! 
We starten om 10 uur met de controle.

Zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer in Nederland. ’s Middags brengt hij ook al een bezoek aan St. Nicolaasga. Weer een mooie, maar ook spannende tijd. Op school zijn er ook weer een aantal Sinterklaasactiviteiten.

Maandag 18 november is de volgende vergadering van de leerlingenraad. Er wordt gesproken over de schoolontwikkeling, de optocht, de activiteiten van de komende periode en wat verder uit de groepen komt.

Woensdagmiddag 20 november is de jaarlijkse Pietenmiddag. Deze Pietenmiddag met veel leuke activiteiten en spelletjes is voor alle kinderen van de groepen 1 t/m 8. Er helpen ook heel veel (groot)ouders. Jullie krijgen bericht van de leerkrachten. Aanmelden om te helpen kan nog steeds. (Even melden bij de leerkracht van jullie kind). We starten om half 1. De (groot)ouders die gaan helpen worden om 12.15 uur op school verwacht.

De kinderen van groep 7 en 8 gaan deze periode op excursie naar het Woudagemaal in Lemmer. De Wuppies (groep 7 ) gaan donderdag 21 november en de Animals (groep 8) gaan vrijdag 22 november. Meer informatie volgt op Klasbord.

Donderdag 28 november gaan de groepen 7 en 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam met een bus. Samen de Nachtwacht en andere schilderijen bekijken. Alle informatie volgt op Klasbord.

De kinderen van de groepen 1, 2, 3 en 4 gaan naar het Sinterklaassprookje in Joure. Donderdag 28 november wordt dit gespeeld in het Haske te Joure. We vertrekken om 10 uur. De voorstelling begint om half 11. Aanmelden voor vervoer graag z.s.m. bij de juffen van deze groepen.

LET OP (alvast noteren): - Vrijdag 13 december is een feestdag. Deze dag nemen we afscheid van juf Marian. Zij gaat met pensioen. Ook vieren we deze dag het 25 jarig onderwijsjubileum van juf Alice. Deze feestochtend is van kwart over 8 tot kwart voor 12. -

Donderdagochtend 19 december wordt het kerstspel van de Kabouters en de Clowntjes (groep 1 en 2) gespeeld voor de ouders en grootouders. -

Vrijdag 20 december is de eerste dag van de kerstvakantie. De kinderen hebben deze dag vrij.

Het volgende ‘nijsbledsje’ zal donderdag 28 november a.s. verschijnen. Mochten jullie meer informatie over iets willen hebben, dan kunnen jullie altijd even een juf of meester vragen.

Met vriendelijke groet,
team en directie
kath.basisschool ‘It Klimmerblêd’
 

<< terug naar overzicht
It Klimmerblêd     De Pit 2, 8521 PD Sint Nicolaasga     t 0513 - 431797     info@klimmerbled.nl