• Spelling op het plein
  • It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!
  • Spelen in de zandbak
  • Plusklas
Robot
  • Groep 7, 8 dag naar Den Haag 
Madurodam en Tweede kamer

Spelling op het plein

It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!

Spelen in de zandbak

Plusklas
Robot

Groep 7, 8 dag naar Den Haag
Madurodam en Tweede kamer

Nijsbledsje nr. 11

Nijsbledsje nr. 11

St.Nicolaasga, 6 februari 2020

Beste kinderen en ouders / verzorgers,

Volgende week worden de eerste rapporten uitgedeeld. Dinsdagavond 11 februari en donderdagavond 13 februari zijn de rapportgesprekken. Jullie hebben inmiddels een uitnodiging voor deze gesprekken gekregen. Deze gesprekken voor groep 1, 2, 3 en 8 zijn ook op andere dagen. Dit heeft te maken met de studiereis naar Hamburg van deze juffen. Voor groep 8 zijn er nu ook de adviesgesprekken voor het Voortgezet Onderwijs.

De kinderen van groep 1, 2 en 3 hebben donderdag 13 en vrijdag 14 februari vrij in verband met de afwezigheid van de juffen (studiereis).

Vrijdag 14 februari is het Carnaval op school voor de groepen 4 tot en met 8. Iedereen komt verkleed op school. Heerlijk feesten, hossen en leuke spelletjes doen. Een mooie feestdag. Carnaval is het laatste feest voor de Vastentijd voor Pasen. Woensdag 26 februari start deze periode met de Aswoensdagviering. De informatie over deze viering komt in de volgende nieuwsbrief.

En dan is het voorjaarsvakantie. Deze vakantie is van maandag 17 februari tot en met vrijdag 21 februari. Heerlijk even wat anders, even geen school. Er zijn ook een groot aantal kinderen die gebruik maken van onze regeling “flexibele vakanties”. Zij gaan in de voorjaarsvakantie wel naar school. Er zijn deze week 2 groepen op school (groep 1-4 en groep 5-8). Juf Carin, Hilda, Alice en Antje B. zijn in de groepen aanwezig. Voor informatie en andere zaken zijn meester Sjors en juf Hanneke deze dagen op school.

In de voorjaarsvakantie gaan de verbouw werkzaamheden bij de kleuterlokalen ook door. SKIK komt met de peutergroep naar ons gebouw (in het lokaal van de Kabouters). De werkruimte van juf Hanneke wordt een extra kleuterlokaal (de Kikkers). Om meer te kunnen gaan samenwerken komen er tussen de lokalen ook nog deuren.

Maandag 24 februari kunnen we gaan starten met de peutergroep van SKIK op school en een 3e kleutergroep ( de Kikkers).

In deze kleutergroepen zijn de volgende leerkrachten werkzaam:
- Clowntjes : juf Annemiek (hele week)
- Kikkers : juf Thea (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) en juf Marlies van der Zanden (woensdag)
- Beertjes : juf Betsy (maandag, dinsdag, woensdag) en juf Antje Boersma (donderdag en vrijdag).
Deze informatie is grotendeels gedeeld met de betrokken ouders tijdens een extra informatieavond. (30 jan. jl.). Voor vragen, opmerkingen, etc. kunnen jullie altijd even langs lopen bij meester Sjors. Deze verbouwing en verhuizing is een eerste opstart naar onze nieuwe school in St.Nicolaasga. Zodra we meer informatie hebben delen we dit met jullie.

Het volgende ‘nijsbledsje’ zal dinsdag 25 februari a.s. verschijnen. Mochten jullie meer informatie over iets willen hebben, dan kunnen jullie altijd even een juf of meester vragen.

Met vriendelijke groet,
team en directie
kath.basisschool ‘It Klimmerblêd’


Spreuk van de week:
03/02 t/m 07/02 :Bedenk eerst goed voordat je iets doet!
10/02 t/m 14/02 : Eerst vragen dan doen, anders heb je geen fatsoen!
17/02 t/m 21/02 : Voorjaarsvakantie
24/02 t/m 28/02 : Stoeien mag met een lach, vechten niet dat geeft verdriet!

<< terug naar overzicht
It Klimmerblêd     De Pit 2, 8521 PD Sint Nicolaasga     t 0513 - 431797     info@klimmerbled.nl